kop

HOE HET IS GEKOMEN

Het begon met oorbellen. Al van jongs af aan ben ik dol op oorbellen, liefst van die grote, opvallende hangers. Maar… ik heb geen gaatjes in mijn oren en dat wil ik graag zo houden. Dus draag ik oorbellen met clips. En dat werd op den duur een probleem. Bijna alle oorbellen worden tegenwoordig gemaakt voor oren mét gaatjes. Er was maar één oplossing: zelf oorbellen maken. Al zoekend op internet naar instructies om oorbellen te maken, kwam ik op allerlei websites over het maken van sieraden met kralen, halfedelstenen, metaaldraad, klei, hout, glas: ik had een niet te stelpen inspiratiebron aangeboord.

foto Elly

Van het een kwam het ander; het bleef niet bij oorbellen, want de oorbellen vroegen om bijpassende kettingen en armbanden. Het bleef ook niet bij productie voor eigen gebruik. Immers, hoeveel sieraden kan een mens dragen? Maar die prachtige halfedelstenen in allerlei soorten blijven een beroep doen op mijn creativiteit. Mijn voorliefde gaat uit naar het werken met halfedelstenen in combinatie met andere materialen. Ik vind het heerlijk om kleuren en vormen samen te voegen tot een harmonieus geheel. Enne…de oorbellen voor de verkoop kan ik in de meeste gevallen leveren met clips of haakjes. Keep the customer satisfied!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en toepassingen. Naast sieraden maak ik ook hoeden en fascinators. Voor de losse verkoop beperk ik mij voorlopig tot fascinators, omdat die niet aan een bepaalde maat gebonden zijn. In de toekomst hoop ik ook hoeden op bestelling te maken. Kortom: ik ben nog lang niet klaar!

Elly Meye


Waar vind je mij?


Eerstvolgende markt:

Nog niet bekend
 

 
 

 
 

 

logo
©RCC - logo: ©Kawasana